ایمپلنت معمولی

11 باور غلط درباره ایمپلنت دندان

11 باور غلط درباره ایمپلنت دندان

برخی از اطلاعات متناقض در مورد ایمپلنت های دندانی مانند هر روش درمانی دیگری می تواند سوالاتی را با پاسخ های ناقص یا غیر منتطقی از جانب افراد نابلد ایجاد کند. با این حال، این روش می تواند زیبایی صورت را تا حد زیادی بهبود بخشد، زیرا می تواند جویدن را به افرادی که یک یا چند دندان از دست داده اند بازگرداند. به همین دلیل است که جستجوی اطلاعات صحیح در مورد این روش بسیار مهم است. اگر می خواهید در مورد ایمپلنت دندان اصفهان بیشتر بدانید، در این مقاله، ۱۱ افسانه و حقیقت در مورد این موضوع را مطالعه کنید.

1. هر بیمار می تواند ایمپلنت دریافت کند

این باور غلط است. بیمار باید با یک متخصص مشورت کند که برخی از آزمایشات را متخصص دندانپزشک ایمپلنت در اصفهان برای تجویز کند. این معاینات شامل بررسی فضای بین دندان‌ها، باز شدن دهان و همچنین شرایط عمومی سلامتی که نشان می‌دهد آیا فرد قادر به انجام این روش است یا خیر، بررسی می‌کند که آیا ایمپلنت در استخوان قرار می‌گیرد یا خیر. این امر ضروری است زیرا زمانی که مدت زمان طولانی با عدم وجود دندان می گذرد، تحلیل استخوان ممکن است رخ دهد، بنابراین در جایی که دندان مناسب است، ایمپلنت ممکن است جا نیفتد و از انجام این روش جلوگیری کند.

2. آیا ایمپلنت دندان بدون جراحی قابل انجام است؟

تکنیکی به نام ایمپلنت دیجیتال وجود دارد که در آن هیچ آسیبی به لثه وجود ندارد. اما یک برش بسیار کوچک در ناحیه ایجاد می شود که از طریق آن ایمپلنت ساخته خواهد شد. علاوه بر این، ارزیابی بالینی و توموگرافی باید برای ارزیابی شرایط بیمار انجام شود، یعنی اینکه آیا او برای انجام این درمان مناسب است یا نه. بنابراین، این روش ممکن است در هیچ بیماری انجام نشود.

3. گذاشتن ایمپلنت دندان درد دارد

این یک باور غلط است. به لطف داروهای بی حسی، بیمار هیچ دردی را در طول عمل جراحی دندان احساس نمی کند. بنابراین افراد می توانند در حین انجام روش آرام باشند.با این حال، ممکن است فرد بلافاصله پس از عمل احساس ناراحتی کند، به خصوص هنگام جویدن غذاهای سفت تر. بنابراین توصیه می شود در روزهای اول پس از جراحی از داروهایی مانند مسکن یا ضد التهاب استفاده شود.

4. ایمپلنت را می توان در همان روز از دست دادن دندان انجام داد

این مورد درست است. صحیح ترین روشی که باید در روز از دست دادن دندان انجام شود، شروع فوری درمان است. اختلال در نصب ایمپلنت می تواند در طول زمان به دلیل وقوع فرآیندهای فیزیولوژیکی ناشی از از دست دادن یک یا چند دندان ایجاد شود که ممکن است بسته به هر بیمار متفاوت باشد، زیرا این فرآیند ممکن است بر اساس جذب استخوان باشد.

5. فقط افراد مسن باید ایمپلنت داشته باشند

این باور غلط است. ایمپلنت دندان برای افرادی که یک یا چند دندان از دست داده اند در هر گروه سنی توصیه می شود. با این حال، مهم است که رشد استخوان به پایان رسیده است. مناسب ترین سن، از سن 17 سالگی در زنان و 18 سالگی در مردان رخ می دهد و ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. علاوه بر این، ضروری است که بیمار از سلامت دهان و دندان و سیستمیک خوبی برخوردار باشد.

6. ایمپلنت را نمی توان در لثه های ملتهب انجام داد

این مورد صحیح است. عدم رعایت بهداشت، علاوه بر باکتری های موجود در ناحیه دهان، از جمله علل دیگر می تواند منجر به التهاب لثه ها شود. بنابراین داشتن دندان ها و لثه های سالم حتی پس از کاشت ایمپلنت برای بیمار ضروری است. به هر حال، زمانی که فرد از سلامت دهان و دندان مطمئن نباشد، مانع از عدم موفقیت درمان می شود.

7. افراد مبتلا به دیابت و افراد سیگاری نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند

این باور غلط است. در بیماران دیابتی و سایر شرایط سیستمیک، درمان ایمپلنت دندان اصفهان ممکن است منع مصرف داشته باشد. در این صورت باید یک پیگیری پزشکی انجام شود تا آزمایشات آزمایشگاهی برای بررسی سطح گلیسمی انجام شود. در صورت کنترل قند خون، بیمار می تواند ایمپلنت ها را دریافت کند، البته به شرطی که مراقبت های لازم از جمله دارو و استراحت کافی را انجام دهد. از دست دادن ایمپلنت ها در افرادی که سیگار می کشند خطر بیش تری دارد. به همین دلیل، بیمار باید همه چیز را در قرارداد و در پرونده پزشکی بنویسد که می‌داند احتمال گم شدن ایمپلنت‌ها بیشتر از افراد غیرسیگاری است. در این زمینه توصیه می شود که فرد در روز عمل جراحی و تا 3 روز پس از آن سیگار نکشد.

8. بدن می تواند دندان کاشته شده را پس بزند

این باور غلط است. امکان رد ایمپلنت توسط بدن وجود ندارد. این به این دلیل است که تیتانیوم، ماده ای که در تولید ایمپلنت استفاده می شود، به راحتی در استخوان ادغام می شود. با این حال، عدم کیفیت استخوان، علاوه بر مشکلات در رابطه با پروتز یا عوارض بعد از عمل، عواملی هستند که می‌توانند گاهی اوقات رخ دهند و در نتیجه موفقیت روش را به خطر اندازند.

9. افراد بدون توده استخوانی زیاد می توانند ایمپلنت دریافت کنند

در این موارد، جراحی پیوند استخوان باید برای تطبیق ساختار با ایمپلنت انجام شود، اگرچه این یک فرآیند فوری نیست. برای اطمینان از موفقیت درمان و در نتیجه لبخند زیباتر و عزت نفس بیشتر، بین یک روش و روش دیگر باید یک دوره رعایت شود.

10. آیا می توان همه دندان ها را کاشت

اکنون تنها با استفاده از چهار ایمپلنت می توان تمام دندان ها را قرار داد. پروتزهای ثابتی نیز وجود دارد که در آن تنها دو ایمپلنت برای ثابت کردن سه دندان، یکی در کنار دیگری کافی است. دندانپزشک بیمار را ارزیابی می کند و مناسب ترین گزینه را نشان می دهد.

11. ایمپلنت فوری قابل انجام است

همانطور که در برخی از تبلیغات می بینیم نمی توان وعده ایمپلنت فوری را داد. پین شدن ایمپلنت ها در زمان جراحی به برنامه ریزی مورد نظر بیمار بستگی دارد. بنابراین، یک پروتز کامل توسط چندین ایمپلنت پشتیبانی می شود، بنابراین موارد پروتکل قابل پیش بینی تر هستند. واقعیت این است که ایمپلنت های دندانی در حال حاضر یک گزینه عالی برای بازگرداندن عزت نفس و رفاه بسیاری از افرادی است که دندان خود را از دست داده اند. با این حال، این یک تکنیک پیچیده است که شامل فن آوری بالا است. حالا می خواهیم نظر شما را بدانیم! سوال شما در مورد ایمپلنت دندان چیست؟ پاسخ خود را در نظرات زیر بگذارید!

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *